CCBC

Jureren is een vak! Super leuk om iedereen zo zijn best te zien doen op hun koffies en ook te zien stressen om alles op tijd af en schoon te hebben. Als jurylid zou je denken dat je dit rustig kunt observeren, maar niets is minder waar, je moet constant alert zijn en op elk detail letten, en het ook nog vast leggen. Dit zodat iedereen eerlijk en rechtvaardig beoordeeld wordt. Super tof om te mogen doen, maar het kost me wel de nodige nachtrust. In bed lig ik alles op mijn gemak nog even door te nemen; Flushen, afwegen, levelen, tampen, bovenkantje-zijkantjes, de shot zetten. Heeft ze trouwens wel driptray afgedaan? De filterdrager schoon en droog gemaakt? Als ik langzaam in slaap sukkel dansen de koffiebonen nog over het plafond…

via GIPHY

Trainer @ coffeecompany

Trainer worden, waarom niet?! Als koffie geek, OCD cleaner, bemoeial eerste klas en niet te vergeten leraar, kon het natuurlijk niet uit blijven. Ik wordt trainer bij de coffeecompany! Vandaag mijn eerste keer mee lopen met dag 2 van de basistraining! Alle info in mij opnemen, koffie proeven en alle stappen nauw gelet volgen zodat ik snel de training zelfstandig kan draaien!

Dutch Aeropress Championship '18

Mijn eerste koffie competitie! Na samen met Jorg de aeropresswedstrijd binnen de coffeecompany te winnen is het vandaag tijd voor het Nederlands kampioenschap! Daar gaan we!!!!

Dirk.Coffee-Aeropress-Championship-2018-VK-214x300

Start @ coffeecompany

Eerste trainingsweekend gehad bij de Coffee Company! Wat een tof bedrijf met inspirerende trainers en een awesome vibe. Leuk om mijn kennis op koffie gebied wat uit te kunnen breiden. Thanks Nydia en Daniel voor de leerzame training!